TEVÉKENYSÉGÜNK:

  • Épületgépészeti tervezés – BIM
  • Épületvillamossági tervezés – BIM
  • Épületautomatizálási tervezés
  • Közmű tervezés
  • Automatikus oltórendszerek tervezése
  • Energetikai tanúsítás
  • Kutatás

A HAAN STUDIO főtevékenysége az MEP tervezés (Mechanical, Electrical, Plumbing). Egy kézben egyesítjük az épületgépészeti és épületvillamossági tervezési folyamatokat, emellett a szolgáltatási csomagunkban lehetőség nyílik az épületautomatika, közmű és automatikus oltórendszer tervezésre is. A gépészeti és villamossági tervezést kivétel nélkül BIM (Building Information Modeling) technológia szerint végezzük.

A megbízásainkhoz minden esetben projektcsapatot dedikálunk. A projektcsapatot szerkesztő mérnökök és az ő munkájukat irányító projektvezető mérnök alkotják. A projektvezető teljes mértékben átlátja, koordinálja, szakmailag irányítja a felsorolt szakági tervezési feladatokat, míg a szerkesztő mérnökök a pontos modellalkotásért felelnek. A munkák ütemezését és a partnerekkel, társtervezőkkel, hatóságokkal való kommunikációt projektmenedzser bevonásával tesszük gyorssá és hatékonnyá.

András-Tövissi Balázs és Hargita Kristóf felelnek a HAAN STUDIO hosszútávú üzleti stratégiájának megalkotásáért és végrehajtásáért, az üzletszerzésért, a napi üzletmenet lebonyolításáért, valamint a projektvezetők munkájának koordinálásáért és ellenőrzéséért.

Célunk a BIM szerinti MEP tervezés szakmai és technológiai tökéletesítése, hasonló célokkal rendelkező magyar és nemzetközi partnerekkel való együttműködés és növekedés. A munkához való hozzáállásunkat jellemzi a partnereink igényeinek széleskörű kiszolgálása, a tervezési folyamat során felmerülő problémákhoz való konstruktív hozzáállás, továbbá minden épülettechnikai szakág tervezésének összefogása. A szervezeten belül kiemelt figyelmet fordítunk a munkafolyamatok optimalizálására és standardizálására, valamint dolgozóink folyamatos szakmai, technikai és kommunikációs oktatására/továbbképzésére. Mindezek biztos alapot és hosszútávú fejlődést jelentenek cégünknek.

CSAPATUNK:

Dr. András-Tövissi Balázs, PhD épületgépész mérnök, CEO&COO
Hargita Kristóf, okl. épületgépész mérnök, CEO&CFO

Épületgépészmérnök, projektvezető – 3 fő

Mérnök szerkesztő – 9 fő

Projektmenedzser – 1 fő

BIM koordinátor, minőségellenőr – 1 fő

Irodavezető – 1 fő